Voor gemeenten

Kennis door ervaring

Tiny House Drechsteden is een gesprekspartner voor gemeente, provincie en waterschap

We doen mee

Stichting Tiny House Drechtsteden heeft de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. We hebben grote bijdragen geleverd aan het ontwikkelen en realiseren van diverse tiny-house-projecten in de regio. We zijn actief bij landelijk georganiseerde workshops en seminars over tiny houses en aanverwante onderwerpen.

Kom in gesprek

Neemt u gerust contact met ons op. Als wij dit nog niet met uw gemeente hebben gedaan đŸ˜‰

Onze persoonlijke ervaring

Wij weten hoe het is om in een tiny house te wonen. Onze persoonlijke ervaringen gebruiken wij graag om gemeentelijke beleidsmedewerkers en projectleiders te adviseren en ondersteunen bij het opzetten van tiny house projecten in hun gemeente.

Interieur van een tiny house

Samen met gemeenten

Voor gemeenten kunnen we participatietrajecten begeleiden op toekomstige tiny-house-locaties en voor buurtbewoners. Wij vertellen en laten zien wat tiny houses zijn, hoe je woont in een tiny house en welke techniek en voorzieningen hierbij komen kijken.

Gesprekspartner tiny houses voor gemeenten

Wij hebben de kennis om mee te denken welke locaties geschikt zijn of kunnen worden voor off-grid wonen. We kunnen ook adviseren over wat nodig is om meer stedelijk tiny te wonen.

Belangrijke factor daarbij is dat wij ook de kennis hebben projecten zo te realiseren dat ze zo min mogelijk inspanning vragen van beleidsmedewerkers en projectleiders van de gemeente.

Onze partners

Onze gesprekspartners zijn gemeenten, gemeenteraden, provincies en waterschappen. Daarnaast hebben we een groot netwerk van geĂ¯nteresseerden.

Interesse?